Postad i: Useless

Såg en sida som Blondinbella laggt upp. Kunde inte låta bli att gå in på den, eftersom att det var en "utbildning" för bloggarish. Det var mera som att slå upp en faktabok om bloggning. Jag visste redan det mesta, men man lär sej alltid något nytt. Och tycker att alla med blogg borde klicka sej in på sidan ---> http://bloggutbildning.nohate.se/ eftersom den innehåller info om lagar etc. Vad ska anmälas, vad kan anmälas, vad måste snutas göra om du blir kränkt etc. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Useless

Okej, såg att kissie dissade detta program. Och hon hade en point. Det känns som att alla tvkanaler tar tvprofiler, skickar dom till något land och hoppas på det bästa. T.ex Berg & Meltzer i Amerika, en stark resa med Morgan och Ola-conny, La Bamba med Filip o Fredrik, Pluraz kök i sicilien etc. 
Jag har sett lite av Berg och Meltzer i emuuricaaa. Och kortfattat, två chicks som lolar åt allt. Fittertanter på hög nivå. Något som dom är skitkul, är inte kul för alla. Jag diggar Berg, hon är cool. Men Meltzer nja... programmet hade varit svinkul eller aa, tusen gånger bättre om dom hittat en perfekt underhållande match av tv profiler. T.ex Morgan och Ola-conny, dom är ju som dum och dummare, men det är underhållande. Två fnittertanter är inte lika underhållande. Okej, måste erkänna att jag lolade lite, fast det var bara åt berg, för hon kan lägga så klockrena kommentarer ibland ^^

Likes

Comments

Postad i: Useless

Okej. Något som jag stod och tänkte på när jag gjorde nudlar var jobb. Moders eviga tjat och bossiga attityd, ush vad äckligt omotiverad man blir. Jag har haft jobb sen jag var 13. Då delade jag ut reklam åt min moder. Jag har frågat henne flera gånger om jag kan fortsätta med det, för en rimlig summa. Felet är bara att hon inte trustar mej. Och det gör mej så äckligt förbannad. Hon kan ge mej en fet bunt med reklam, kanske 600 papper, till ett lägenhetsområde utan hiss och utan brevlådor i porten. Om jag sen kommer tillbaka efter en timme, supersvettig och totalt slutkörd efter allt springade, men har typ hälften kvar, ja då blir hon besviken och påstår att jag inte gjort mitt jobb till fullo. Ursäkta, men jag är inget mer än människa. Att gå i trapphus nonstop i en timme, med en påse med TUNG reklam, är som ett jävla gymmpass. Och att sedan påstå att jag inte är värd den slant jag får... WHAT? Det är lite som att hon vill att jag ska ha denna antijobb-inställning som jag har. 

Likes

Comments

Postad i: Useless

Tatueringar är idag mainstream och alla vill ha. Jag är själv galen i skiten och vill nästan ha mer bläck på min kropp än vanlig hud. Dock så älskar jag alla färger som finns och vill därför inte ha en svart tråkig tatuering. Har bestämt att alla mina tattoos ska vara i watercolour tattoo stuk ^^ MEN det jag behöver hjälp med just nu är att hitta en tatuerare som kan färg. Jag menar inte "vet du en tatuerare som gör annat än svart?" jag menar "finns det någon som är BRA på färg, som kanske helst håller på med färg?" alla studior som jag varit in på har inte direkt visat någon "vi kan faktiskt annat än svart" i mina ögon :s Någon som vet någon studio/tatuerare som är bra på färger i sthlm?

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw