Postad i: Fjunkuppdatering

Vaknade nyss, och nu sitter jag på bussen. Nikeisha ringde o bad om hjälp, så rullade dirr mot henne för att hjälpa. Planen för dagen var att gå på mehmshuggah som spelar på grönan ikväll. Vet ikke om jag hinner med det, men vem vet. Måste fan köpa cash till luren, livet är så svårt när man inte kan få tag på folk :s Anyway bjuder på denna selfie som halvt nyvaken


Likes

Comments

Postad i: Fjunkuppdatering

Otagg på bloggning idag. Har fått jordens hållskit i magen och ska nu svulla i mej två McChicken jr. Mitt sällskap firar och på nuggets o McFeast cuz reasons ^^ Planen är nu att kolla wolf of wallstreet, för vi pallade inte bråka med alla dessa barnfamiljer och volvoraggerz


Likes

Comments

Postad i: Useless
Alice dansare Höök - Känner dej inte så bra. Men du är trevlig när man träffar på dej. En snäll brud som gillar att dansa, om du frågar mej c:

Kenny Ahlzen - Under tiden då jag bodde på rådmansö gjorde du mej ibland sällskap på bussen. Du är ybertrevlig och lite för snäll. Har alltid något kul att berätta.

Linnéa Lejon - Enligt mej så är du en vettig person. Lätt att snacka med och en sån som lyssnar och förstår. 

Elias Wahlgren - Din randomness gör att man blir glad när man är ledsen. En av de mest omtänksamma personer ever. Har känt dej ett bra tag och du gör att jag inte blev superuttråkad på alla kryssningar som våra päron åkt på. 

Elida Carlsson - Älskar ditt driv. När du vill något så tar du dej fan till att göra det också. En brud med mycket energi och har intressanta saker att berätta. 

Emma Nyström - En av dom jag diggade mest i förra klassen. Du har mycket humor och är lätt att skratta med c:

Simon Lasse Larsson - En av dom jag hade som roligast med på roslags. Fuck pants day och allt annat trams. 

Kim Henry Gustafsson - En av boysen ur mitt skolcrew. Du är snäll, hel ren och rätt monterad. Perfekta boyfriendmaterial och lätt att ha och göra med. 

The ppl haz spoken. Jag tänker vara fullt fucking ärlig denna gång, och bara berätta MIN åsikt om alla som gillat min lilla status. Så jag vill fan inte att någon gnäller senare eller inte kan hantera kritik, men som folk säger, är man med i leken så får man leken tåla. Jag tvingade dej ikke att gilla min status och om du tycker att något inte stämmer eller bara söker något att whina om ber jag dej säga det till mej senare. Okay? Och det var ändå 23 pers som gillade, så kommer dela upp detta i tre delar, plus att det var så många så kan jag inte direkt skriva böcker om detta, blir kortfattade meningar för enkelhetensskull c: Tålamod pliz

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw