Postad i: Fjunkuppdatering

Lol, gillar att manda drog på mer kaffe för typ en halvtimme sen, och båda har fastnat framför antingen datorn eller luren x) Innan det så drog vi en sväng till norrköp och jag införskaffade mej risen, win.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts, Fjunkuppdatering

Blicken man får, när man som brud, säger "jag är inte feminist" och dom tankar jag ser snurrar runt i skallen på personen blir jag bara nyfiken av. Ta diskussionen damn it. Fast... det är lite skevt och att jag faktiskt kan säga "jag är inte feminist, jag står för jämnställdet" och alla tjejer protesterar och förklarar tydligt att feminismen är jämnställdhet. Men då tänker jag genast på carl. Han förklarade kortfattat "ja jag fattar att det står för jämnställdet. Men måste dom kasta kvinnosybolen(vet inte vad den heter) och allt rosa i facet på oss?" Sure, fi, det står för jämnställt, av kvinnor. Och när en kille påstår sej inte vara nöjd eller har en idiotisk comeback, då får han rent hat tillbaka. Är det verkligen jämställt då? Sure, just straighta vita män har jävligt lite att säga till om, något dom själva inte förstår. För dom har aldrig haft någon över sej och kommer aldrig att förstå hur det känns att tvingas vara svagare. Dom har alltid varit över alla mörka, judar, asiater, kvinnor osv. Och nu när jag har hostat ut mej det, då har jag märkt att somliga killar tar illa upp. Vilket jag älskar. För det är då dom får känna EXAKT hur det känns att bli negativtpetat på till o från. Då kanske dom tillslut, i framtiden, fattar att det inte är ok att kalla en brud för slampa, och en kille för kung, om de legat med x antal folk tex. Det tycker jag känns lite jämställt, om man inte tolkar detta som "hämd". Isåfall vill jag att du läser om texten.
Och varför vill jag inte kalla mej femist? Jo, det blir nog ett annat inlägg


Likes

Comments

Postad i: Fjunkuppdatering

Efter den dagliga kaffe-o-cigg wake up'en och lite skitsnack så är planen att färga resten av min frill, win. Är för seg i skallen o kaffekoffinet har ännu inte kickat in, vilket det dock har på manda ^^ oh well, blanda blekningsmedel och sno en makka kanske
Likes

Comments

Postad i: Fjunkuppdatering

Fick den frågan på tumblr för länge sen, men svarar nu ^^ På engelska, kass grammar, i know :) Once I climed up on a very high playground unit, it was at least 3m up in the sky. I remember meny people screaming at me the second i reached the top. Yelling at me to get down. but I wasn't afraid and just stood there and wonder what everyone was so upset about.
My and my mother visited that place 17years later. It was a zoo, kålmorden, in Sweden and i saw the high playground unit again. This time my mom told me about how early i started to walk and run. She also told me a story of when i wasn't even one year old and got up that play unit and refused to get down. All moms around said to my mon to get me down, but she was afraid to scare me, so i would fall. So she just waited for me to climb down.
And thats as far as i can remember c:


Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw