Postad i: Useless

Nä nu är det fan dags. För 21 månader sedan aka februari 2013 så la jag upp min "senaste" instagrambild. Det var då jag var för hipster för instagram och tyckte det var för mainstream. Jag hade instagram innan det fanns till android, gav upp och har inte funnit någon anledning till att ens ha instagram. Förren nu. Nu håller jag på att rensa bilder, för att sen kanske bli mer aktiv på det sociala mediet. Jag har lixom blogg, fb, ec, tumblr och twitter. Det är typ som att instagram saknas. Men det var just hipstern inom mej som vägrade ^^ Så ha lite tålamod

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts

"I måndags hade hon sex med sin andra partner i ”Paradise Hotel”. Nu tvingas Saga Scott ta emot stora mängder hat på nätet. – De skriver att jag är en hora, säger hon." Vänta lite... när jag såg 5 minuter av programmet så han hon nämna att hon legat med 5 snubbar från huset. Hon har alltså gråtit i media, för att sedan ligga med fler. Ja, jag tycker att det är fel att man kallar en kille för kung, och en brud för hora. Men i just PH förstår jag inte hur det kan komma som en chock för henne att hon blir näthatad. Man får ju för fan en stämpel bara genom att visa huvudet på hotellet ju. Sure thing att man inte ska kalla en brud som haft sex eller för uringat linne för slampa. Men hon beter sej ju exakt som det som definierar en slampa. När jag själv var på killingspree så slampklassade jag mej själv. Men insåg rätt fort att jag inte fick någon respekt alls pga av det. Man vet väl själv vad man håller på med och får ta smällen. 

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat, Opinions and thoughts

 

Nu på senaste har fler och fler storbloggare börjat med detta "stoppa näthat" eller "emot näthat" shittet. Och efter att ha sett Ryan higas opopulära åsikt om just näthat kan jag inget annat än att hålla med honom. Näthat är INGET om man ska jämföra med riktig mobbning. Ingen tänker åt andra hållet. Jag menar fler har fått en chans att synas via internet. Dom som är nobodeys irl(som pewdiepie var från början) kan bli hur stora som helst på internet, och sen kanske vara dom som nätmobbar. Det är dock bara en egen teori som jag har. Jag säger inte att min teori är sann eller stämmer in på alla. Men jag tycker folk ska sluta gråta så mycket över näthat....


Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts

Kära människor med dyslexi, varför så arga? Varför tar ni så EXTREMT illa upp när någon ens nämner stavning? Odla lite tålamod för fan. Ja, jag fattar att det kan vara jobbigt när folk konstant påpekar eran svaghet och ni kanske skäms över det. Men framstå inte omognare än ni är i erat skrivande, det gör ju annars bara saken värre. Hittills har jag inte stött på en ända människa med dyslexi som sagt vänligt "oj, jag visste inte, jag har dyslexi. Men jag ska försöka komma ihåg hur man stavar det där ordet till nästan gång" utan istället kastat ut hur jobbigt och synd det är om alla med detta handikapp. Det gör att jag tror att du är en ignorant tönt som vägrar lära dej stava korrekt och väljer att trotsa och ser din dyskelxi som ursäkt. Som en trotsig 7 åring som vägrar äta grönsaker innan den ens smakat, typ. Jag tycker så, pga eran attityd. 

Update: 
Sanna Hansson: okej jag ursäktar att jag bet tillbaka . jag brukar inte ta åt mig men hade en dålig dag. Är inte lätt att inte kunna skriva tyvärr är de ju något alla borde kunna och inte många som förstår dyslextiker . tror de är därför man tar åt sig tack så mycket hoppas du får en fortsatt bra dag ! c:

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw