Postad i: Bloggrelaterat, Opinions and thoughts

Igår kväller kollade jag och Erik på Monsters University. En film jag länge velat se, men glömt bort, eftersom jag var ett stort fan av just Monsters Inc. Och vad kan jag säga. Det var som att vara ett litet barn igen. Jag levde mej in i filmen och kände spänningen. Dock så var det liiiiiiiiite utdraget och mycket upp och ner feeling. "Skulle de få stanna? Skulle det bli utslängda?" Tänkte min hjärna hela tiden. Från att den startade till att den tog slut ^^ Kanske för att man väl visste att de båda skulle hamna på Monsters inc, men det var rätt oförutsägbart hur de väl började dära c:
Jag diggade den lika mycket som jag diggade ettan, och det var ändå mer än 8 år sedan som jag såg första filmen. Där av får den 6 av 5 uttrar i betyg c:

Likes

Comments

Postad i: Useless

Fortsättning från inläggen under

Tisdagen - Vaknar upp av att folk härjar. Vet ej om det var så att jag blev väckt, men av de ord jag uppfattade så skulle Michelle, Jolene och Freja käka frulle. Jag själv ville sova, så jag somnade om. Någon timme senare så vaknar jag upp, utvilad och lite groggy i skallen efter gårdagens rabbalder. Funderar på om jag skulle ta mej mot le toilet, men ångrar mej då jag märker att jag inte är ensam, eftersom personen över mej vände på sej, och jag hade inga kläder på mej.
Men inte långt efter det så kom brudarna tillbaka och förklarade tydligt att taxfreen var stängd. Något som gjorde att jag tappade humöret. Dom sa att jag fick skylla mej själv som inte hängde med medans jag tyckte dom var knäppa som trodde att de fått kontakt med mej tidigare. Efter lite jidder så slutade det iallafall upp med att jag, Michelle och Freja knatade till Tax freen, precis i tid. Och kom därifrån med en platta cider c:
Sen var det de döda timmarna. Tax freen stängdes och alla väntade på att baren skulle öppnad. Vi försökte föra på den alkohol vi hade men kom inte så långt. Fixade oss. Michelle fick på mej en snuthatt, medans hon hade en porrig snutjumpsuit och Jolene var the true gangster. Våran kväll började hos grannarna i hytten bredvid. Där vi fick rosa och limegröna drinkar. Sedan vinglade vi vidare till barerna och jag kommer inte ihåg så mycket efter att vi återigen varit till VIPen. För där köttade jag Redbull vodka, letade efter mysfolk och tappade även bort mina skor :c 

Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts

Jag kollade The worst Black Friday Disasters på youtube och tycker bara att människor är dumma, samtidigt som jag skrattar åt dom, för jag är hemsk och kommer hamna i helvetet. Ett par folk har dött, en kvinna blev nertrampad och vissa sjukt skadade. MEN vilka är då dessa som blir nertrampade och som tyvärr dött? Jo gamlingar. En av de som dog var förfan 61 år. Det var även en kärring som knatat dit med sin 14åring och blivit nertrampad. Varför i hela helvete taggar man till ett ställe, där man vet att det är mer kaos än i en moshpit, som gammal och helt försvarslös? En kvinna var även gravid. Och kalla mej fan hjärtlös, men hon(och alla de andra) bör få skylla sej själva. När det är DOM SJÄLVA SOM VÄLJER att gå dit. Är du tillräckligt dum för att offra ditt ofödda barns säkerhet, framför en rea på 50%, så bör du inte ha barn alls.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw