Postad i: Fjunkuppdatering

Införskaffat: fyrverkerier, ciggar, donken och utblandning. WIN. Sitter nu på täljebussen och lyssnar på en punkare, som var otrogen med en snubbe, som hon och hennes sällskap ska festa med. Intressant värre, inte alls. Varför snackar folk så högt om way to private shit, men är livrädda för att bli uthängd på internet? är det inte lika illa att folk runt dej får höra all skit, än att folk bakom skärmar får veta shit?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat

Idag är det the last of 2013, och resten av månaderna som jag trycker ihop till en sammanfattning i ett inlägg kommer senare. För jag är seriös när det tar jävlas lång tid att kolla alla mina inlägg från 2013. Men för så länge får failarmy skrämma skiten ur dej :)

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat

Är det nu jag ska skriva nyårslöften? Naaah. Kan ju skriva månad för månad om 2014 c:

Januari - Frillan var rosa, bloggen hete multilogo och man hängde fortfarande lite i tälje. Klagade på vädret, fick min första penta, var på cafe 44 med lova, var med i tidningen Vi i vasastan, skaffade tumblr, Nyårslöfterna var förövrigt: fyll arton så fort jag kan, inte sluta röka förren jag blir preggo, käka en cheese naturell på donken, börja inte banta. Tycker att jag höll dom rätt bra ;)

Februari - Drömmen om dreads föddes, Justin bäver hamnade i fängelse för rattfylla, rådissade frozen, var den enda som inte laddade ner flappy bird, musik och listor bloggades det om, jag och melissa gjorde en vblog, Whinade över att jag var född sent, tog ut allt löshår, öl-nomineringar var en grej, bytte bloggnamn till SabiinaIsNameless och Philip seymor hoffman dog.

Mars - Sexan hade star wars maraton och jag skrev massvis med star warsinlägg, win, drömde om bråvalla, Fick min första blogglön, började klottra tatueringsideer på kroppen, Manda fyllde 19, Påbörjade dreadsen, demonstrerade mot nazsismen(?), Min i fjunk tog livet av sej. försökte införa internationella engelskadagen och jag träffade keela,

April - Kollade supermycket på onlinestreams, Mamma fyllde år, hängde mycket i täby c, flyttade in hos Michelle, var med på musikvideoinspelning med Nikeisha, icastig poserade naken på en poster, Jag o michelle bakade en grön kladdkaka, skaffade kik, fick en skjorta av disel, plågade teknikarna som lanade, firade påsk med michelle, hittade min lookalike, disel gästbloggade och jag färgade håret blått, datorsäsongen tog slut, grillade flintestek på brännäs,

Maj - Skrev inlägg om folk på fb, började fjunkuppdatera, söp mycket i tälje, Michelle började övningsköra, spenderade valborg på södra bergen, Robert tog årets första dopp med kläderna på, Jag o michelle var hundvakt, gymmade, red i svanberga, lirade massor av fotboll, upptäckte chicken jr, blev utskickad hemmifrån, thara o becca piercade naveln, sommaren började.

Juni - Var på spelningar på grönan, Manda flyttade hemmifrån, grillade på borgmästarholmen, chillade hos gurra, hade skolavslutning i rålis som avbröts av snutas, campade ute i bålstad med kim, beni och lova, upptäckte mini pizza, chillade i kollektivet, slappade under mitten av sommarlovet.

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat

​Nu finns det ju fan american shit i alla jävla matbutiker, så varför inte köpa hem en jelloförpackning? Funkar ju kanonbra till nyår för att bjuda på något udda. Tycker själv den med vattenmelon verkade godast, men behöver bara någon som vill joina, eftersom erik inte diggar jello :c

VODKA SUNRISE JELLO SHOTS
1.5 oz. (45 ml) Grenadine
2 oz. (60 ml) Orange Juice
2 packets Gelatin
2 oz. (60 ml) Water
1 Tbsp Sugar
3 oz. (90 ml) Vodka
(Länk till hur du gör)

WATERMELON JELLO SHOTS
10 Limes
1 box jello (Watermelon and Strawberry)
1 Cup Vodka
1 Cup Water
Bag Mini Chocolate Chips
(Länk till hur du gör)

PINK LEMONADE JELLO SHOTS
8-10 Lemons
2 Packet Gelatin
1 Cup Vodka
1 Cup Pink Lemonade
Red Food Coloring
(Länk till hur du gör)

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw