Postad i: Useless

As you may notice så var jag på skiva igår. Och det kan vara något av det dummaste ever, att gå ut på en måndag asså ^^ För idag mår jag som en kattlåda och har hunnit kräkas på tre ställen, hos erik, på väg till skolan och i skolan. Bakismagen försvinner aldrig :c Men om man bortser från det så hade jag fett kul. Mötte upp alla på donken, firade på lion bar och ägde sedan dansgolvet på kristall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Useless

Okej, jag har ingen lust att "visa upp" någon form av outfit på min utklädsel etc. Mest för att jag inte kunde få något bra ljus och hittade inget bra ställe att placera kameran... Men anyway, var på skiva igår och tänkte klä ut mej till Sandy i Grease. Men efter mycket googlande och tänkande kom jag på att Avril lavigne ändå är den som jag har lättast att klä ut mej till. Funderade starkt på att färga luggen rosa ett tag haha. Men ja, var väl inget med det. Bara att sminka sej med någon hård mörk färg och ha en tshirt + svarta jeans + converse så är man done.

Jag vet inte. Är jag lik henne eller inte alls?​

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat, Useless

Öhm, ja well. Tänkte bara länka mitt och eriks gymnasiearbete lite fort. För våran plan från början var att starta en aktiv youtubekanal. Men när premiere inte ville sammarbeta och jag tyckte det blev för trassligt att filma, lämna tillbaka kameran, för att inse att man missat något, för att låna kamera igen, för att lämna tillbaka osv. Så vi bytte till att fördjupa oss i surrealistiska och manipulerade bilder. Till början så har vi lånat bilder från google för att "lära känna" photoshop och dess verktyg. Men vi siktar på att ta och göra helt egna bilder c: Se vad vi gjort hittills på www.artofps.tumblr.com

Likes

Comments

Postad i: Useless

Ikväll ska jag på skiva. Kanske inte mitt bästa val eftersom jag har skola imorgon. Men är man en krigare så gillar man utmaningar. Jag har dock ingen aning om vilka som har skivan, utan det är min klasskamrats polares klass, eller nåt sånt. Och temat är film och jag inser att jag inte har någon form av kläder som passar. Men ska försöka göra allt jag kan för att se ut som Sandy i grease när hon försöker vara ett hardass.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw