Postad i: Bloggrelaterat

1. Dina tre must-have sminkprodukter i vår?
Öhm... vi skippar denna va

2. Favoritparfym/bodymist?
Finns det parfym i badrummet kommer jag låna, oavsett doft.

3. Någon vårtrend du ser framemot detta året?
Hoppas det blir en vårtrend att käka ostbågar, för isf är det vad jag ser framemot!

4. Favoritoutfit/plagg?
Alla flanellskjortor med schyssta färger

5. De ultimata vårskorna för dig?
Det finns väl inga andra skor än converse?

6. Visa oss dina snyggaste solglasögon!
Mina wannabe ray ban aka Soffta! shadez (relaxing is not a crime)

7. Är du en vårstädare?
Jag är städhitler

8. Äter du mjukglass?
Nej fyfan. Inte isglass heller. Den enda glass för mej är Magnum

9. Vad ska du göra på påsklovet?
Äta påsktmat och vägra dricka påskmust, vad annars?

10. Vad tycker du är det bästa med våren?
Inte fan är det vädret iallafall, det är ju lika stabilt som en gravid kvinna

11. Vilka taggar du
@ManDee @skywalkz @Trespy @tavus

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat

Dag 27: Bloggarna jag läser
Jag börjar typ tappa mitt bloggläsarintresse. Förr läste jag för inspo, intresse och för att hålla mej updaterad. Nu har jag gjort det och insett att alla bloggares liv suger penis, om man inte har massor av pengar dvs. Anyway, kan ju skriva några rader om favoriterna:

Övriga bloggar:

Diabetesmannen - Hittade honom nyligen. Lockades av hans attityd och åsikter, som speglar mej själv lite. Att han fick ett ego av 15.000 besök och inte jag gör mej dock avis.

Jerinaeufemia - Tjejen från Under samma tak. Hon återskapade nyss sin blogg och jag tokgillar. Den suger och är på amatörnivå, men hon och hennes personlighet gör den bra!

BlubbandZombie - Hon har looken, kroppen och livet jag vill leva. Kikar in för att jag alltid blir imponerad och nyfiken.

HelenLindgren - Här hittar vi matporr, snygga killar, söta katter och schyssta bilder. Sjukt coolt att hon tar bra bilder med sketen mobilkamera! Plus hon är snygg.

Kompisbloggar:

Mandee - Kikar in för att se om någon bild på mej dykt upp. Annars för att kolla läget och döma bilder, men det är väl vad man gör mot en fotoblogg?

Skywalkz - Också för att kolla läget, övervaka och stalka, typ. Även för att få inspo och läsa om vad som händer runt omkring.

Trepsy - Läser hennes texter, funderar och noterat. Och då kolla läget såklart. Detta är ju stalking på en annan nivå D:

Tavus - Eftersom jag inte är 100% bästavän med mandas granne kan man nog bara kalla detta för stalking... men det låter finare att säga bloggläsare. Anyway så har jag blivit nyfiken på Elinas hemmaodling, jag vill se när växterna blir klara !

Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts

Jag tror fan katter kommer att ta över världen. Dom börjar ta över det folk som männen velat kontrollera i flera år(och fortfarande gör i vissa länder) men inte lyckats. Däremot är katterna den perfekta varelse att vinna en ensam kvinnas hjärta. För katter tar doucheness till en level som ingen man kan, utan att ens säga något. På senaste år har katterna börjat ta över internet och lyckas rätt så bra. Men jag tror katterna bara kommer kunna beslava dom ensamma och lite konstiga kvinnorna. Jag menar detta är ju en fakta bild jag hittat från wikipedia på vad forskare har kommit fram: Att katter bara kan ta över världen om alla kvinnor en dag lessnar på alla män #forskning

Likes

Comments

Postad i: Useless

​Sitter nu i skolan på skolan öppethus, är det ett ord att särskriva btw? Öppet hus eller Öppethus? I dunno. Anyway så bjuds det på kaffe, kakor, mackor, god musik och en fet fotoutställning. KOM HIT! Odenplan, vanadisvägen, mittemot ica :D

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw