Postad i: Useless

Dessa tre skönheter festade jag på i veckan. Pengar väl spenderade och något jag inte kan få nog av; choklad/frappe-shakes! Kan ju skriva lite kort o gott om de alla:

Frappe Mocha - Donkens skänk från ovan helt enkelt. Och vad tycks om mitt klottrande på handen? Palla köpa fejktattooz lixom ;)
Ice shake - Vet ej om det hette så. Men det är iallafall gladdshake med smakerna FrappeChoklad och Kladdkaka(ja, glassorterna heter så) och som bonus fick jag o manda varsin klick mjukglass, WIN
Frappe Mocha - Fast från espresso house. Okej, även fast denna frappe är dubbelt så dyr så är fan donkens frappe godare. EH vinner i cheesecake-tävlingen och donken vinner i frappetävlningen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Useless

Janej, nu kanske jag redan skrev att jag varit för fattig för modersdagspresentus. Men om sanningen ska fram så råkade jag ha få pengar, efter att förra inlägget skrevs... såå ^^ Anyway, även om mor ser detta eller inte så kan jag ju iallafall blogga om presenten. Det är ju fortfarande inslaget och så vidare. Men frågan är om någon kan lista ut exakt vad det är ;)

Det lilla paketet är till Eriks moder

Likes

Comments

Postad i: Useless

Istället för att skriva grattis på fb kan jag ju lika väl göra som alla andra bloggare. Tilldela ett helt inlägg åt min moder. För det är ju iallafall trots allt Mors dag atm. Fattr dock inte varför dom i emurica firar det den 10e maj och inte den 31a? Tycker dom om att vara raka motsatsen till resten av världen? tydligen.
Anyway, här ska det väl även stå en text om varför jag älskar min moder och att jag uppskattar henne till tusen. Men det känns så kliche. Fast jag kan ju inte vara hipster på heltid och isåfall skriva varför jag inte gillar min moder, för då skulle jag ljuga. Anyway, grattis på mors dag Paula b. Tyvärr är jag fattig och kan inte skicka en blomma eller liknande, men hoppas detta duger iallafall ^^

Likes

Comments

Postad i: Useless

Det slog mej häromdagen hur många gånger som jag taggat till tandläkaren dett halvår. Erik har varit dit minst 2-3 gånger och jag 2. Hur jävla ofta taggar man till tandläkaren som vuxen egentligen? För bara några år sedan "glömde" jag bort att ta mej dit för fan D: Och hur mycket kan man utnyttja sitt "gratis-tills-man-fyller-20" egentligen? Ska man ta och lösa en bettskena när man ändå håller på? Just for fun. Inte nog med tandläkarshit. Hittade även ett himmelrike/egen avdelning av GODIS på city gross i bromma. Jag tog mej därifrån med två chokladar och ett glatt humör.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw