Postad i: Fjunkuppdatering

Ännu en dag har gått och det vettigaste missionet of the day var att städa rummet och ta en dusch, lyckades med båda. Och med städa rummet menar jag också att jag även packat upp allt shit från Graspop, bättre sent än aldrig ^^ Och för att göra det hela mer intressant kan man ju alltid bjuda på en charmig selfie från Motala under VM prisutdelningen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts

Asså detta är ju det mest genomskinliga någonsin. Att Gunther snor fame av Zara för att hon är så lättprovocerad är sjukt underhållande och gör henne till förloraren i kriget. Hon gick rakt in i fällan och det gör mej glad. Inte för att skryta så var jag typ först med att hata Zara larsson c: Tack gunther som ägde skiten ur henne. Nu kanske hon lär sej att tänka efter innan hon yttrar sina "otroliga" comebacks c: Gunther säger att mashupen är med kärlek, att man kan bråka men även bli vänner efteråt. Säger han medans pengarna rullar in, på hennes bekostnad. Zara är så jävla ägd x)

Likes

Comments

Postad i: Opinions and thoughts

Ärligt talat men det är rätt så fjantigt. Bara för att USA nu äntligen tillåter samkönade äktenskap så ska varenda jävel byta till regnbågsprofilbild på facebook. Varför gjorde inget detta 2009, när det blev lagligt i Sverige? Jag har aldrig haft något emot samkönade äktenskap och har alltid tyckt att det borde vara lagligt att älska vem man vill, överallt på planeten. Men att ändra min profilbild kommer inte hjälpa i det länder som fortfarande är emot det. Och att ändra bild på fb skulle bara få mej att framstå som en likefiskare. Ja, det är vad ni framstår som, likefiskare. Vill ni visa erat stöd? Gå på pride, pussa en person med samma kön på kinden eller säg ifrån när du hör någon uttrycka sej homofobiskt. Våga skapa ostämning! But the good thing is, hela min vänlista på fb är nu färgglad, wich is nice!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw