Postad i: Bloggrelaterat

​Enda sedan Film-Tv klassen var till en reklambyrå i sthlm har det varit en drömm för mej. Allt inom Pr verkar så sjukt kul och ett jobb där man får betalt för att vara kreativ, galen och nytänkande, typ. Smarta ideer som man pitchar till företag, event och ett konstant nytänk. Its like working with the future. Ska man kanske flytta till Göteborg och kontakta Newsroom.se för en praktikplats kanske? Hehe, den spontant galna människan inom mej börjar spåra, och det var något som gav mej ett schysst betyg i mediakomunikation. Men just Pr, pitch, medkom och filmtv har skadat mej överlag. 1, för att jag kan sitta och vilja kolla på reklamen som visas på Tv mellan programmen. Analysera, kritisera och tänka vad skulle jag ha gjort etc. 2, jag har hamnat i ett nytänk som gör att jag vill byta ut all osynligreklam(reklamskyltarna som finns, men som man glömmer bort) och även ads på webben, för det är reklam som man blir irriterad på. Jag menar att jag vill hitta ett nytt sätt att fördela reklam så att den planteras i hjärnan på ett sätt som inte är irriterande. But how am i suppose to do that? Detta är min hjärnas wip(work in progress) och något jag kommer ta reda på en vacker dag c: 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat

Hade tatueringar varit mer socialt acceptabelt om politiker, kungafamiljer och skådespelare hade dom? Personligen så tycker jag att en människa blir 10% snyggare per tatuering. Det bara är så.

Btw, om du inte vet vilka dessa är så är du för ung eller missat mycket i skolan...

Likes

Comments

Postad i: Useless

​Ja, jag är ju fan inte bra. I måndags var det parkhäng + chilla 2-3 drinkar på krogen, innan det stängde, typ. Och under tiden mellan 21 - 03, in between rålis och gamla stan så har jag supit bort min fjunkjävel. Jag har en tendens att alltid lägga ifrån mej fjunken(oftast i väskan, men inte denna gång) för att det är roligare att vara social. Även vid varje toabesök brukar jag lägga fjunken på dumma ställen, just för att den inte ska trilla i toan. Och eftersom jag + Jack knatade till Medusa dagen efter och letade utan resultat så är de sista ställena att "hitta" den på i rålis/boulebaren. Men jag har dragit slutsatsen om att den är borta/stulen. Har gjort en anmälan och har även bråkat med comviqs hemsida som tveksamt vill skicka mej ett nytt simkort, vuxenpoints tack! Men det är inte själva fjunken jag gråter över. Menar en iphone 4 som nästintill var pensionerad sedan 2008 och värdet är knappt 50 spänn. Det som jag sörjer över är mitt gameboyskal, det var min bro och det enda som höll mej kvar från att inte slänga fjunken i golvet med jämna mellanrum. Dock så är det lite obehagligt att man hade viktiga anteckningar sparade... fan

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw