Postad i: Fjunkuppdatering

Asså imorgon kommer ett inlägg som förklarar varför Dita är bäst i världen. Men nu ikväll kommer jag gnälla lite på hur jag stressar mig igenom dagarna och hur jag nu anser att jag förtjänar en sen middag som består av choklad och chips. Har nämligen gått på totalt typ 2,5h hundprommenad på morgonen. För att sen åka till donken och jobba i 4h. Under den tiden han jag käka en macka på morgonen och en kopp kaffe. På nästan 9h har jag gått utan föda och fortfarande hållt humöret uppe. Jag förtjänar dessa onyttigheter nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Fjunkuppdatering

Och egentligen, hur värt är det inte med söndagsbio? Och just s.k wow-filmen var ju lagom passande. Folk har ju hypat över den i århundraden. Jag, som varken spelat wow eller kan något alls ur loren, ansåg den sevärd. Fast beror nog på vilken genre man gillar. Fick lite Lotr konungens återkomst feeling genom det hela, fast det inte alls är samma. Bruden som satt bredvid mig var dock mer intresserad av instagram, än av filmen, som hennes pojkvän bjudit med henne på. Älskar även att Travis Fimmel(Ragnar från Vikings) spelade Lothar  Han var så satans passande för rollen!

Likes

Comments

Postad i: Fjunkuppdatering, Bloggrelaterat

Söndagen var inte lika hetsig. Var fett bitter på att Dita hade somnat på soffan kvällen innan. Men han kompletterade det rätt ok genom att gå och köpa kanelmandlar. Sedan skulle vi även käka morsdag middag hos hans päron, gör en ju lagom nervös. Men det gick galant och när vi återvänt tillbaka blev det brädmeck, mer öl och lite socialt sällskap i solen ^^

Likes

Comments

Postad i: Fjunkuppdatering

Lördagen var fan bräddagen. Efter att åkt runt i sthlm så hoppade vi på täljebussen, för att hoppa av vid campus och sedan fortsätta åkandet därifrån. Svängde förbi dita o åkte sen igen till socitetsparken. Hoppades på att det skulle finnas människor där, men hade fel. Berodde nog också på vädret s: Förflyttade oss till teatern för att slippa alla kalla vindar osv.

Sen så var ju också planen att vi skulle ta oss ut på krogen.  Åkte hem till Dita för att lämna av brädorna. Och i samma mening som man sa "ska bara dricka lite av min cider, sen så går vi" så somnade han! Skojar inte när jag säger att det var inom loppet av 20 sekunder. Så jag fick underhålla mig själv och tröståt min falafalwrap som jag sparat i väskan :/ Fett osocialt sällskap.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw