Postad i: Opinions and thoughts

Läste en tidigare status och en åsikt ploppade upp i huvudet:
Det här med att kött "har nuddat" det som serveras jag inte riktigt fattat varför det ska vara så petnoga. Here me out först!

Att det kan påverka smaken, mjo men skadan kanske redan är skedd. Är det så miljövänligt att slänga en måltid, eftersom en baconremsa legat o nuddat pastan t.ex?
Visst blir man osäker över vad annat som kan ha kommit i kontakt med maten. Sure. Jag anser bara att så länge man inte har betalat för köttet, så uppmuntrar eller bidrar man inte till slaktindustrin. Däremot om man slänger en hel måltid, för att ett par ynka procent har varit i kontakt med obetald mat (om man blir serverad som gäst hos bekant t.ex) så är det bara slöseri  och s.k inte miljövänligt.

Jag förstår ju att man inte vill tugga på lik, och eftersom det går att åtgärda bort liket, i den situation jag syftar på, så är jag lite nyfiken på hur andra tänker kring detta?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här går ut till min kära vän. Hon som blivit brutalt backstabbad i ryggen, med en yxa dränkt i salt, för att det blivande såret i henne ska svida lite extra mycket. Det är otroligt hur en människa som kallar sig själv för vän, väljer att gå på sin vapendragares största kärlek. Kvinnan som snackar om solidaritet, ärlighet och förtroende, att det saknas i denna värld. För att sedan ligga med sin bästa väns drömmkille, när de var tillsammans. Hon var även spindeln i nätet, som uppmuntrade sin vän till att tveka på det dåvarande förhållandet. För att sedan gå med all information till den där drömmkillen. Så att hon själv kunde spela ut paret mot varann och till slut få honom för sig själv.

Grattis miss, du har precis hängt ut dig själv på min blogg och du är svaret på ditt egna påstående "Tjejer tycker inte om mig" jadu, undra varför.

Likes

Comments

Känner mig som en gurka just nu. Börjar smått få en ögoninflammation, mera feber och jobbigt varm huvudvärk.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw