Random person på fb:
Asså typ okej, jag har en åsikt. Den handlar om något som typ alla håller med om. Att det är fel med krig. Att våld är sämst. Att vi måste rädda naturen o så. Att någon uthängd ska få sitt straff. Att mitt barn inte ska få höra att hens strumpor sitter fel, för då kan den bli kränkt. Att studenter är det synd om. Att donken är nya lumpen (naw stackare <3) Att kändisar ska donera alla sina pengar och så. Och jag skriver riktigt långt, riktigt mycket text. För det betyder att jag använt min dyrbara tid till att skriva ut min värdelösa åsikt pp fb. Ja så upp rörd är jag faktiskt till o med. Använder mig av VERSALER och sär skriver varannan mening, oxå skriver DELA DELA DELA i slutet, då då kommer folk att lyssna!!! Inte okej! #jämställdhet #jagärviktig #1like1pray
Alla som läst o delat texten:
- Bra skrivet :D

Nej. Bara nej. Det där är inte "bra skrivet". Det är misshandel av bokstäver som ska sammanfattas i meningar, vars syfte är att nå ut. Om du läser en text som är likt texten över, då är det inte bra skrivet. Det är skit. Der är bara innehållet du håller med om, inte den bra skriften, för det finns inte där. Om en 5åring skriver "Kebabtallrik" baklänges, är det då bra skrivet? För att du just då är sugen på kebab? Nej för i helvete. Gah jag blir så provocerad av småsaker på fb, när jag inte ens är bättre själv. Men till alla er som kommenterar "Bra skrivet!" åt en text som är full med fel, har ni någonsin läst en bok? Har ni betyg i svenska? Vet ni hur bokstäver ser ut? Vad gör ni på internet? Gå till skolan, fan. Och skyll fan inte på dysleksi, för alla fel i liknande texter borde fan bota alla typer av dyslexi, med den logiken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När man trollar runt bland olika bloggare och inser att sommarskotrenden 2017 är det samma som den var på medeltiden. Och folk säger att fashion är trendigt "one day you'll be in, next day you'll be out" säger den där Heidi Klum. Jarru, säg det till Gustav vasa jao, fast han hade vunnit hela Project runway år 1400. Lite svårt med färgtv på den tiden, men still. Och för att förtydliga allt: Jag googlade Medeltida kungliga skor och fick fram paren på översta bilderna. Dom under har nouws veckans blogg publicerat och jag citerar " hur skönt och snyggt på samma gång?! Och dessutom i lite pastelliga färger, kan ju verkligen sätta pricken över i:et i en outfit." Ja, hon och Mister vasa har nog mycket gemensamt.

Likes

Comments

Postad i: Bloggrelaterat

Jag har varit på Birdie i Uppsala sedan torsdags. Sveriges äldsta LAN och följer gamingkulturen bättre än dreamhack tbh. Detta blir mitt andra år, första året med dator. Förra året var jag nykär i Dita och spontanåkte till just Birdie, för att vara med honom. Och störa hans spelande. But this time, så har jag fått hans gamla dator. Nice

Likes

Comments

Asså min snapchat är full av flummiga vardagsåsikter och tankar. Mycket är ifrån när jag går på ica och hittar konstiga saker. Men idag var det en bussreklam som inte verkade så genomtänkt ^^ samt att nova är less på min skit.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw