Chair Warriors - So Alive (Official Video)

Tack watch mojo dom delar små miniband för att promota. Denna låt är föralltid på min hjärna och tillomed Dita tycker att den är asbra. Killens vocals är galna. Gitarristen + trummisen jobbar så jävla bra tillsammans. För att följa sångarens sång o synth. Plus ascool musikvideo med koreograferad fightmoments i onetakes som också är fast in&outzoom. Sabiina=imponerad.

Jag tycker att bandet bara är: Gitarristen är ju den där typiska killen man hittar på Hellströms. Slipon-vans, skinny cheap mondays och en hoodie under skinnjackan. Sen har vi sångaren. Som ser ut som en tvättäkta synth'are från 1984. Med snelugg, kappa med axelfaddar och självklart en turtelneck. I mitten finner vi trummisen som bah håller ihop allt. För vad är ett band utan trummor?

Gillar

Kommentarer

Julafton

Julafton är HÄÄÄÄR. Öppnar lucka 23 och behöver fan hjälp? Kan jag ha just den där skrikiga färgen? Jag vill säga ja, men samtidigt nej. Also lucka 24 öppnas, lätt att gissa vad det kan vara faktiskt. Sen lägger jag ihop hela kalendern för en snabb sammanfattning. Rätt schysst av mig faktiskt. Sen är hela resan avklarad. Och jag måste få säga att om man jämför Lucka 1 med Lucka 23 & 24 så har editingen förbättrats ganska mycket. Inte wow-proffsElit, utan små steg och det var vad det hela gick ut på :D

Gillar

Kommentarer