Matblid?

Här har vi den. Den obligatoriska "ta bild innan äta för att lägga upp på.... bloggen?" nä inte ens till instagram är lixom relevant längre, unless man faktiskt är influencer. Så jag kände med out of date när jag gjorde en aktiv handling för att ta denna bild. Hur knäppt? Är 23 och har åldersnojja till månen. Kolla, jag försöker tillomed käka nyttigt. What the hell?


Anyway så är Fafelle vårt nya ish-favvomatplace. Det pendlar mellan dom och Max. Allt handlar om hur fett-sugen man är. Och båda har ett sånt jävla bra veganutbud asså. 10/10 would recomend.

Gillar

Kommentarer

Flyttupdate

Här lyser jag med min frånvaro. Bloggen står still, Instagram står still och youtube står helt still. Men vem vill inte hinna flytta in och sitta ner lite i båten innan man kommer igång igen? Min vän har blivit nysingel och lite trassel på jobbet medans chefen är på semester, gör att man skiter i sociala medier ett tag. Eller så är det att jag bara blir äldre o äldre och behovet av att uppdatera för att uppdatera har blivit minimal.

Anyway så trivs vi som fiskar i vattnet. Till o med Novo verkar känna sig lite som hemma. Flyttmässigt så verkar alla plan bara flyta på så bra som man planerat. Och nu har vi hunnit bo här i mer än en vecka. Jag tog en tripp down memorylane och kikade på gamla arkivbilder på bloggen. En bild innehöll massor av saker som jag hade då, när jag bodde första vändan i Täby(ca 2013) och som även finns kvar i mitt liv nu. Jag kände att jag redan då var hemma här. Och nu är det tvättäkta verklighet.

Gillar

Kommentarer