Covid-19

Så ett starkt vårtecken är ju att man börjar få feber. Fattar inte varför det alltid är så :( gjorde misstaget att googla mina symtom. Det visade sig att jag hade corona. Men bör ej söka doktor, för att jag ej tillhör riskgruppen. Tänka sig, tänka sig. Hade ändå inte tänkt göra det, hatar fan sjukhus.

Gillar

Kommentarer

Places Beyond - Erik Johansson

Jahopp, så jag o Dita var till Fotografiska för flera dagar sedan. Men fantastiska Nouw hade serverproblem och mitt inlägg kom inte upp :( anyway så hade dom förlängt erik johansson's utställning, en utställning och konstnär som jag tjötat om sedan gymnasietider, alltså ca 7-8 år. Jag tror tillochmed att jag pratade mycket om denna utställning när jag och Dita började dejta.

Jag blev toppenglad över att det faktiskt var han som tog initiativ till att åka dit. Något som faktiskt hade varit mer motvilligt än frivilligt när vi bodde i Tälje. Det hade för det första varit ett heldagsprojekt och inte ens på tal att bara "hitta på efter jobbet" som det blev nu. Denna lilla utflykt tog oss typ 2h med mat inräknat.

Jag blir så glad i hjärtat över att Dita uppskattar flytten, lika mycket som jag alltid känt, för varje dag som går. Jag vill inte säga "vad var det jag sa" men jag/vi hade aldrig kunnat ana att vardagen, livet och allt blev så bra och enkelt som det blev ^^

Gillar

Kommentarer