Ban

Hallå! Jag har en ide! Min blonda hjärna har lyckats fjärta ut en tanke som faktiskt verkar vettig. Den påminner lite om fb's Dölj inlägg funktion, fast bättre. För mycket på min fb är bara skit och mycket gör mej onödigt provocerad. Vissa saker hatar man helt enkelt och vill bara bli av med, men oavsett hur långt ifrån man håller sej från en sida, så finns det alltid en vän som delar just det där som gör en provocerad.

Så varför inte skapa en bannfunktion? Istället för att avfölja/unfrienda en vän som råkat dela en "felaktig" sak, eller avgilla en sida för att de delar andra rasistiska sidor osv. Så bannar man helt enkelt ord, som ett filter över hela fb. T.ex en ruta där du skriver i alla ord som tillhör provocerande artiklar, statusar, bilder osv. Om du lessnat på melodifestivalen, Pewdiepie eller Trump så skriver du det i rutan och hela ditt flöde bannar allt som har med just det att göra. Ofc är denna ide a work in progress, men det skulle fan behövas.

Gillar

Kommentarer

skywalkz
skywalkz,
Well, du har en poäng men om jag skrivet ett vettigt inlägg som du hade velat läsa men nämner pew så är hela inlägget bannat :c
nouw.com/skywalkz
IP: 82.99.3.229