Grattis bloggen!

Idag fyller bloggen 4 år och jag kan ju lika gärna dra fram en throwback på inläggen som skrevs den 17e juni genom åren. Samt lägga en kommentar på hur mitt liv såg ut då och hur det ser ut nu. Tufft ju. Texten till inläggen är blurig, men det beror på stora bilder ju...

Rubrik # 1: Jag hade precis flyttat bloggen från blogg.se till Nattstad. Nöjd och hade även fått sommarlov. Hade lite datorstrul och var upptagen med att vara med Joakim. Bodde i domherren och skulle börja gymnasiet när sommaren tagit slut.

Sabiinas frilla: Var förmodligen still med Postman. Suktade efter att färga håret, men kunde inte bestämma mig för blått eller lila. Bloggade som en tok back then. Skrev typ 5-6 inlägg om dagen och kunde tidsinställa i veckor frammåt. Tja bloggnarkomanen.

14/6 19.35: Tror detta var under mitt singelår. Hade gjort slut med joakim sen månader tillbaka och hade hunnit ha lila hår, tills det blev blått. Saknar fan den färgen, den var amazing. Jag gymmade även fett mycket då och var 4 kg ifrån mitt mål. Kommer ihåg att det inlägget var lite utfyllnad, för jag skulle sedan packa väskan och åka på camping i Bålstad med några från klassen. 

07:27: Okej, detta var dagen efter bloggens 3e år. Var hos Aksel dagen innan och festade iväg den kommande veckan, även i Blegien på Graspop. Hade även tagit studenten och var tyvärr tillsammans med Erik då. Holy shit tho, det är ett år sedan som jag var på Graspop D: Varför är jag inte där nu för?!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229