It's always sunny in philadelphia

Börjar få brist på serier att kolla på. Har ju typ sett allt som går att se. Iallafall inom komedigenren. Sedan slog det mig att jag har ett svagt minne av att It's always sunny in philadelphia gick mitt i natten å 6an för många år sedan. Och med mitt i natten menar jag runt 03-04. Då fastnade jag inte för serien, för den hade inge bakgrundsskratt och jag var förliten för att fatta.

Idag däremot, 11 år efter första säsongen, fattar jag helt. Har sett atm 3-4 avsnitt och är stuck. Detta gör att jag ännu mer vill öppna en bar, haha. Serien i sig är väldigt oförutsägbar. Ofta brukar ju vanliga serier avsluta avsnitt sluta med en cliffhanger eller att allt återgår till det normala. Här däremot(t.ex episode1 season 10) kan en karakär bara hoppa av ett flygplan på fel terminal, en försvinna på bagagerullbandet och den tredje vettefan lixom. Plus att de kan bygga upp handlingar som man bara inte fattar, tills slutet. Och bruden, Sweet Dee, kan jag relatera till så hårt. Hon är lixom pojkig och med på boysens påhitt osv. Vet inte hur ska jag sätta ord på det, KOLLA BARA PÅ SERIEN FÖR FAN.

Handling: Serien följer "The Gang", en grupp av fem förfallna underpresterare: tvillingarna Dennis Reynolds och Deandra "Sweet Dee" Reynolds, deras vänner Charlie Kelly och Ronald "Mac" McDonald, och Frank Reynolds, Dennis och Sweet Dees far (men inte biologisk). De driver förfallna Paddy's Pub, en bar i södra Philadelphia. De är oärliga, egoistiska, lata, manipulativa och är ofta engagerade i kontroversiella frågor

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229