Jag o mitt liv

Igår så bröt jag ihop på jobbet. En oklar mensvärk från helvetet tvingade in mig gråtandes på personaltoan. Jag har haft liknande smärta i ca 2 veckor, men jag fick fan nog när jag inte ens kunde jobba längre. När man får rysningar genom hela kroppen o känner sig kallsvettig pga smärtan som gör att man bara biter ihop, då brukar jag ta mig igenom arbetsdagen. Det är när jag själv avbryter och fäller tårar som jag börjar att överväga att åka till sjukhuset. Det är min absolut sista utväg.

Först gick jag till en gynmottagning, som låg tvärsövergatan, men dom sa gå till sjukhuset. På sjukhuset så sa dom gå till akuten. Imellan det så räddade mamma mig genom att hämta mitt pass som låg hemma. Hade nog lagt mig på marken som en räka, om jag åkt själv. Borde skaffa körkort. Väl på akuten så fick jag världens snabbaste hjälp. Dock så var sjuksyrran relativt dryg och tyckte att jag utnyttjade deras akutcentral. Medans läkaren, efter hela undersökningen, sa till mig "om alla hade dragit den gräns som du gör, ang sjukhusbesök, så hade jag haft betydligt mindre att göra" så ett litet in yo face till sjuksyrran.

Dock så undrar du säkert vad mitt jävla problem är. Och det som Melissa förutspådde(hon är min privatedoctor) en cysta. Den är tyvärr större än vanligt. Och om den inte poppar eller går över av sig själv, så måste jag operera. Dock så är det min värsta mardröm, så jag tänker skita i det tills jag verkligen, verkligen måste. Just nu så är läget stabilt. Och jag har fått den där klassiska "Ta en alvedon/ipren"-tipset av alla som ser att jag har ont. Jag vet inte vad som ger mest magverk, själva cystan eller tanken på att eventuellt kanske få tvingas till operation.

Nu när jag tänker efter så borde väl sjuksyrran fattat det? eftersom jag beskrev smärtan så? Istället så var hon typ bitter på att jag sa "när jag har så jävla ont att jag gråter på toaletten, så misstänker jag ju att det är spiralen. Och det enda som jag kan tänka då är Snälla få ut skiten ur min kropp" sjuksyrran sa faktiskt direkt "Om det är sprialen som du vill ta ut så går du inte hit, utan då bokar du tid!" .... som att min okunskap var något att dömma efter. Det var ju inte därför jag var där, jag åkte dit för att veta VARFÖR jag har ont, inte för att jag tröttnat på min spiral? Sen konstaterade ju läkaren att "Sprialen sitter prima, det är ett bra medel som inte bör tas ut i första hand. Däremot har du en lite större cysta som bråkar med dig" Tänk om jag hade lyssnat på sjuksyrran. Skitit i allt o dragit hem. Bokat tid hos gyn, tagit ut spiralen i onödan o FORTFARANDE haft ont? Janej, anti som jag är av sjukhus, så tänker jag aldrig mer lita på sjuksystrar och hålla mig borta så gott det går.

Gillar

Kommentarer