Mäklarbilderna

Här kommer ett gäng bilder på vårt blivande hem. Samt lite kommentarer på hur vi har tänkt:

Uteplats/Hall:
Även fast vi bara är 2 personer, så har vi kanske 5-6 jackor vardera. Så hallen kommer jag försöka fixa så mycket förvaring i jag bara kan. Just nu lutat det åt Ikeas Algot-serie samt Ställ. Vi får se vad måtten säger. Uteplatsen är till Nova, för vi tycker det inte är så coolt att göra henne till innekatt.

Köket:
Inte en enda grej ska ändras. Eller jo, märket som är vid lampknapp/eluttaget. Eller tja, kranen kan man ju byta ut. Och diskmaskinen. Fast det är långtidslyx som är hallå mycket bättre än min lilla bänkdiskmaskin(som förmodligen lämnas i Norrtälje) Visst, man kan byta ugn, diskmaskin, fläkt o kakel. Men lägenhetens byggår är 2017, så jag tycker inte att det är så superrelevant atm. Är mest nöjd över en platt spisplatta och symmetriska skåpluckor. Och Lampspottarna!

Vardagsrum:

Mycket längre i verkligheten! Soffan kommer att få plats utan problem. Samt båda skrivborden till våra datorer. Samt mitt matbord. Planen är att dölja elementen på något snyggt sätt, men skall klura lite på det. Och mina gardiner, som redan är typ 3 m, ska hela vägen upp i taket. Plus hallå, vi har en fransk balkong?!

Badrum:
Är det något som man levt med för länge så är det duschdrapperi. Och lord om man blev glad över duschdörrar. Och en riktig tvättmaskin! Sen så kan man ju plocka ner spegeln o sätta upp ett spegelskåp, samt byta ut kranen+skåpet under. Till typ något med draglådor. Men det kan man också ta senare.

Uteplats+innegård:
Omgiven av lägenhetshus blir perfekt när man har en katt. Man vill ju undvika vägar så mycket det bara går. Samt att uteplatsen var större än vad jag trodde, men bara bra, för nu får alla utegrejjer plats också :D

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Jättefin lägenhet ju 😃
nouw.com/emmaakarlegrund
beattriicee
beattriicee,
Vad fin lägenhet! 😍
nouw.com/beattriicee