Money, not so well spent

Strax efter jag skrev gårdagens inlägg, så fick jag ett mess av posten. Yaay a reason to leave da house. Så hämtade mitt paket från Matsmart och var hyped af.

Däremot så blev jag lite beskiven. 2 av 4 produkter var något som jag kommer att använda: Rexona deodorant och Ice slim latte. Deon köpte jag för att vem fan orkar köpa deo? Slipper det på minst ett år iallafall, om inte mer. IceLatten kommer ersätta nästa platta powerking, som redan är en utgift varje månad.
Jag hade dock höga förväntningar på Naturdiet mint chocolate. Trodde verkligen det var samma typ av dietbar som jag köpt på friskis o svettis för 7 år sedan, i was wrong. Och well, smaken är väl ok, för någon som gillar mint o choklad. Men det är någon läskig eftersmak som påminner om bränt förstarkt kaffe långt ner i strupen, vilket gör den lilla baren jävligt svår att käka. Plus att den smular sönder... i munnen?! Aswierd. MadeGood barsen var också lite spännande, chia berries med frukt o nötter lät hu frestande. Och den var MYCKET godare än Naturdietbaren. Om man bortser från russinen. Varför ska allt förstöras med russin? :/

Gillar

Kommentarer

idarebeckaandersson
idarebeckaandersson,
Bra blogg!! Hoppas du får en fortsatt bra kväll:)
nouw.com/idarebeckaandersson
IP: 82.99.3.229