Postad i: Useless
Alice dansare Höök - Känner dej inte så bra. Men du är trevlig när man träffar på dej. En snäll brud som gillar att dansa, om du frågar mej c:

Kenny Ahlzen - Under tiden då jag bodde på rådmansö gjorde du mej ibland sällskap på bussen. Du är ybertrevlig och lite för snäll. Har alltid något kul att berätta.

Linnéa Lejon - Enligt mej så är du en vettig person. Lätt att snacka med och en sån som lyssnar och förstår. 

Elias Wahlgren - Din randomness gör att man blir glad när man är ledsen. En av de mest omtänksamma personer ever. Har känt dej ett bra tag och du gör att jag inte blev superuttråkad på alla kryssningar som våra päron åkt på. 

Elida Carlsson - Älskar ditt driv. När du vill något så tar du dej fan till att göra det också. En brud med mycket energi och har intressanta saker att berätta. 

Emma Nyström - En av dom jag diggade mest i förra klassen. Du har mycket humor och är lätt att skratta med c:

Simon Lasse Larsson - En av dom jag hade som roligast med på roslags. Fuck pants day och allt annat trams. 

Kim Henry Gustafsson - En av boysen ur mitt skolcrew. Du är snäll, hel ren och rätt monterad. Perfekta boyfriendmaterial och lätt att ha och göra med. 

The ppl haz spoken. Jag tänker vara fullt fucking ärlig denna gång, och bara berätta MIN åsikt om alla som gillat min lilla status. Så jag vill fan inte att någon gnäller senare eller inte kan hantera kritik, men som folk säger, är man med i leken så får man leken tåla. Jag tvingade dej ikke att gilla min status och om du tycker att något inte stämmer eller bara söker något att whina om ber jag dej säga det till mej senare. Okay? Och det var ändå 23 pers som gillade, så kommer dela upp detta i tre delar, plus att det var så många så kan jag inte direkt skriva böcker om detta, blir kortfattade meningar för enkelhetensskull c: Tålamod pliz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw