Sanningen om schwarzkopf!

Gjorde en upptäckt när jag duschade. Wow, det där kan tolkas väldigt fel ^^ Har under många år varit förbannad över att balsamet tar slut så mycket fortare än shampoo. Jag har dock alltid tänker att det måste bero på att jag tar mer balsam än shampoo, har ju alltid haft långt hår, så det vore ju en logisk förklaring. Men nope! Det är inte mitt fel, utan företagets. 

Jag har använt mej av schwarzkopf gliss i någon månad. Köpte båda samtidigt och nu är balsamet nästan helt slut, medans shampoot verkar orört. Det beror alltså på att shampooflaskar innehåller 50ml mer än balsamet. Känns lite som att schwarzkopf pekar finger i mitt face och jag tror inte att de är de enda företaget som gör så. Av vilken anledning? För att jag ska köpa mer såklart. Känns ju ärligt osv. 

Gillar

Kommentarer

OliviaLinn
OliviaLinn,
Då kan jag glädja dig med att det egentligen bara är positivt att balsamet tar slut innan schampot (även om förpackningarna hade innehållit lika mycket) då man ska använda mindre schampo till håret än vad du använder balsam eftersom att schampoo är uttorkande. Så tar schampot slut innan balsamet gör du fel 😉
Ett litet tips! 😃
nouw.com/olivialinn
SabiinaIsNameless
SabiinaIsNameless,
Det borde vara tvärt om isåfall. Din kommentar är ologisk
nouw.com/sabiinaisnameless
IP: 82.99.3.229