Toppa detta om du kan

Igår var KAOS. Det var seriöst dagen från helvetet. Och var berädd på text/läsning om du orkar. För igår är varför bara detta inlägg kommer publiceras idag.

Det började halvkasst. Var schemalaggd mellan 12-14 på donken. Men mellan 12-13 skulle jag även gå med morpheus (något som jag ringde o messade donken, utan svar, dagen innan) Jag hade även 24h på mig att ta mig till Hornstull för att lämna min lur på lagning, samt få en lånelur. Så jag börjar messa till donken och förklarar att jag inte kan komma in före 14 (tar ca 1h mellan hund och donk) vilket inte var så populärt. Iallafall så hämtar jag hunden, tänkte vara snabb och ta tuben till Hornstull/tele2. Men där var hissen ur funktion och hunden ville såklart inte gå i trappor. Och att bära en doberman.... just no. Så jag o hund går snabbt som fan dit, vilket tar ca 20min+5 för jag hade svårt att hitta butiken, som låg underground. Väl på tele2 så startade inte den lånetelefon jag valt. Så jag fick en ny, men då var personalen tvungen att göra ett helt nytt ärende, samt att hon inte hade tillgång till något o var tvungen att ringa huvudkontoret. Efter en väntan så var tele2 ärendet äntligen löst. Men när jag ska ta tuben tillbaka(har fortfarande hunden med mig) så står en lodis på andra sidan spärrarna, med en skällande husky såklart. Han ropar något till mig, men för att undvika en situation så bestämmer jag mig i all hast att bara gå samma väg tillbaka, fortsomfan. Jag lämnar hunden o ligger redan 20min efter vad jag väntat. Går till tuben, missar den SÅKLART framför ögonen, hungrig och Förbannad. Testar mig på selecta automaten, som vanligtvis hatar mitt bankkort. Jag lyckas få igenom mitt köp. MEN KLART SOM FAN SNICKERSEN FASTNAR I AUTOMATEN. Förbannad o hungrig börjar jag misshandla automaten och får tillslut min godbit. Var så arg att jag inte brydde mig om folk såg eller hörde mina svordommar. Iallafall, hoppar på tuben o beger mig till vällingby, men klart som fan jag även missade hässelby tuben tack vare första tubmissen. Ringer donken o förklarar snabbt varför jag är sen. Får en utskällning, vilket är förstårligt. Men svansen mellan benen och 3h sen så börjar jag jobba. Fick chansen att ta igen mina timmar genom att jobba till 00.00.

But wait there is more. Timmarna på donken gick fort ändå. Men det var 23.50 som jag fick tillåtelse att gå. Tänkte att jag skulle hinna med 00.00 tuben ändå, men ack så fel jag hade. Den tuben gick OCKSÅ FRAMFÖR NÄSAN PÅ MIG. Jag hade kollat fel, tuben gick tydligen 23:55.... Nästa gick 35 min senare. Ringde dita och tröströkte min SISTA cigg. När tuben väl kom insåg jag att jag missat sista tuben som jag skulle byta till. Och blev tvungen att ta en buss från slussen. När jag väl kom till slussen, där allt byggs om, så hittar jag inte bussen. Står o spanar i 10-15 min o ingen buss kommer. Kollar gpsen som säger att jag står fel, vilket gjorde atg jag antog att jag gått upp vid fel hållplats. Nästa buss skulle gå om 30.... Så med humöret på votten o gråten i halsen börjar jag leta upp nästa hållplats. Där spårar gpsen helt och säger nu att jag gått förbi hållplatsen DUBBELT så långt som innan. Jag ger upp, vill sätta mig på marken och gråta. Jag har en lånetelefon som jag inte har swish eller bankid på. Jag har inte tillräckligt för att veta om jag kan ta taxi och vet att det skulle kanske ta en timme att gå hem, en väg jag EN gång innan åkt longboard på. Hela tiden pratar jag med Dita i telefon. TUR att jag för första gången laddar luren under arbetstid. Han räddar mitt liv genom att skicka en summa taxipengar. Under denna tid har jag även gått från slussen till medis för att jag var upprörd och ledsen. Hookar första taxi och ber honom köra mig hem. På vägen får jag en snilleblixt och kommer på att Statoil/Cirkle är öpper 24/7 o det ligger 5-10 gåtid fråb mig. Ber chauffören släppa mig där, samt unnar mig cigg och en stor red bull. FÖR DENNA DAG SKA MINNAN SOM DAGEN FRÅN HELVETET. Konstant oflyt hela jävla dagen och måste även jobba över idag. Är detta karma som säger att jag haft förmycket flow hela 2016 att allt bra måste få ett slut och det ska slå mig i ansiktet nu? I skrivande stund så är klockan 02.18 och jag säger god natt. Dita, du är fucking bäst och så jävla ubderbar att ha vid sib sida. Även fast du själv ska upp tidigt o jobba så är di vaken o suppar mig. Bästa <3

Gillar

Kommentarer