Update

Livet började om på nytt efter denna flytt. Hittills så har jag inte köpt cigg på mer än en månad. Dvs jag är 95% rökfri, tack godegud för det. Snart kanske jag kan andas normalt och till o med känna smaker.


Inte nog med det så har flytten gjort att jag har börjat träna. Lite smått på gym. Men det var dyrt. Speciellt när en kollega fick sitt kort för 200 kr månaden, men jag fick betala 400. Gymmet ligger alltså vägg i vägg med min arbetsplats. Och det är inte direkt så att gymkottarna som äger stället inte känner igen en... dålig stil, så dom ska fan i mig inte ha mina pengar. Men jag hittade ett gratis alternativ: Utegym 2 min från hemmet. Funkar på exakt samma sätt som det man betalar för. Enda skillnaden är väl att man måste klä sig bättre.

Vi/jag äter sällan snacks o godis och försöker sluta helt med hämtmat. Bilden visar vad pappa bjöd på när vi sågs sist, tog med halva hem pga 2 måltider för priset av 1. Jag äter inte heller som en häst. Jag har då kommit på att man klarar sig en hel dag på mindre portioner. Magsäcken håller ihop och töjs inte ut, vilket gör att man snabbare blir mätt och kan äta lite, men ofta. Blir lixom mätt på 2 pizzaslices, men käkar ändå pizzan successivt under kommande dagar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229